Partnerkövető modul

Biztonság egy gombnyomásra a Partnerkövető modullal!

Töltse fel, valamint ellenőrizze leendő, ill. meglévő vevőinek, szállítóinak adatait a QualitySoft és a Partnerkövető együttműködésének köszönhetően egy kattintással!

Mi az a Partnerkövető rendszer?

A Partnerkövető céginformációs rendszer segítségével a QualitySoft kettős könyvelő, számlázó, készletkezelő és számlázó programokban lekérheti meglévő vagy leendő partnereinek (vevők és szállítók) általános és hivatalos eljárásokkal kapcsolatos adatait adószám alapján.

Miért jó ez nekem?

Egyrészt az új partnerek felvitele jelentősen felgyorsul. Amennyiben megadja az adószámot, akkor Önnek nem kell begépelnie a cég nevét, helységnevét, címét, irányítószámát és bankszámlaszámát, hanem ezt egy kattintásra kitölti Ön helyett a Partnerkövető! Ezáltal félregépelésből adódó hibalehetőség esélye gyakorlatilag nullára csökkenthető.

Másrészt pedig az új Ptk. (2013. évi V. törvény) értelmében a könyvelőknek megnövekedett a felelőssége a valótlan, kifogásolható gazdasági események elszámolásával kapcsolatban, így az amúgy is szükséges ellenőrzési folyamat a Partnerkövető modullal egy gombnyomással elvégezhető, a lehető legrövidebbre csökkentve a kieső munkaidőt.

Milyen adatokhoz juthatok a Partnerkövető modullal?

A cég adószámának megadásával a következő adatokat kapjuk:

 • cégnév, székhely, adószám
 • cég státusza (működő vagy törölt)
 • adószáma állapota (rendben működő, felfüggesztett vagy törölt
 • van-e eljárás a cég ellen (igen/nem)
 • volt-e a cég ellen eljárás a múltban (igen/nem)
A cég ellen irányuló eljárások alatt az alábbiak értendőek:

 • végelszámolási-,
 • felszámolási-,
 • végrehajtási-,
 • kényszertörlési-,
 • hivatalbóli törlési- vagy
 • csődeljárás,
 • illetve történt-e a cég kapcsán büntetőjogi intézkedés.

Hogyan működik?

Már meglévő partnernél:

Adószám alapján, mindössze egy gombnyomással futtathatunk egy lekérdezést a már jelenleg partnertörzsünkben szereplő bármely vevőnkről, ill. szállítónkról. Amennyiben a partnertörzsben meglévő és a Partnerkövető adatai közt eltérést mutat a lekérdezés, egyesével vagy akár az összeset cseréltethetjük a programmal, akár egy kattintással. Mindemellett pedig a fenti eljárásokkal kapcsolatban is megkapjuk a legfrissebb információkat.

Új partnernél:

Az új partnerek felviteli ideje is lerövidül, hiszen az adószám első 8 számjegyének megadása után a program automatikusan feltölti a helyes adatokkal a rendszert, valamint szintén megkapjuk az eljárásokkal kapcsolatos legfrissebb információkat.

Mivel a lekérdezés adószám alapján történik, melynek alapja e-cégközlöny, ezért jelenleg csak a társas vállalkozások adatai érhetőek el, az egyéni vállalkozóké és őstermelőké nem. Ezek miatt a csoportos adószámra sem kapunk találatot, mert az adószám több vállalkozáshoz tartozhat, így nem jelenik meg a cégközlönyben, csak az adóhatóság (NAV) honlapján.Honnan tudom, hogy a kapott adatok megbízhatóak- és naprakészek-e?

A Partnerkövető a szolgáltatáshoz szükséges adatok egy részét a Cégközlöny kiadójától, a kormány egyszemélyes kft-jeként működő Magyar Hivatalos Közlönykiadótól kapja, ebből következően minden egyéb ilyen jellegű alkalmazásnál gyorsabban, pontosabban. Az információk fennmaradó halmazát különböző közhiteles (hatósági) nyilvántartásokból nyerik, és szükség szerint, naponta többször is frissítik.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A Partnerkövető modul költsége két részletből tevődik össze:

Egyszeri díj: Partnerkövető modul megvásárlása, hogy kettős könyvelő vagy számlázó vagy készletkezelő+számlázó programja képes legyen a lekérdezésre:

10.000 Ft+Áfa

Éves díj: a szolgáltatást a Partnerkövető nyújtja, melynek használata díjköteles. Az előfizetés havi 800 Ft+Áfa*, amit egy összegben kell megfizetni, éves szinten. Ez tehát 12 hónap esetén :

9.600 Ft+Áfa /év *

(*havi 1000 db lekérdezésig. 1000-3000 db lekérdezés havi 2.990 Ft+Áfa, tehát az éves díj 35.880 Ft+Áfa.
A számlázást a QualitySoft végzi.)

A szolgáltatás kipróbálható díjmentesen 10 db lekérdezésig, mely felhasználónként értendő és nem programonként!

biztonságos üzleti kapcsolatok

rendkívül gyors új partneradat-felviteli és -lekérdezési folyamat

nincs elgépelésből származó hibalehetőség

a lehető legfrissebb adatok

hiteles forrásból származó információk