Betanítás oktatás

A program használatba vétele előtt javasolt az alapvető funkciók elsajátítása, ehhez érdemes megtekintenie a honlapon található ingyenes videó bemutatóinkat melyek folyamatosan elérhetőek a nap 24 órájában.
A programban található leíráson kívül, részletes kereshető ingyenes tudásbázis áll rendelkezésére melyben kategorizált tartalmat illetve további kiegészítő videókat tekinthet meg, az itt található tartalomból egy komplett oktatási anyagot állítottunk össze.

Természetesen minden programunkhoz kérhető további oktatás, személyes kiszállással, személyes találkozással az irodánkban vagy online módon, távszerviz használatával.(amennyiben Ön befárad az irodánkba, vagy az online oktatást választja, természeten ebben az esetben kiszállási díjra nincs szükség). Az oktatás a mindenkori óradíj kereteiben kérhető, fizetős szolgáltatásunk.


Javasolt előbb az on-line bemutatókat megnézni hangkártya támogatással (megtekinthetők itt). Ha van audio eszköz a számítógépen bármikor megnézheti a 24 órában elérhető on-line bemutatóinat melyeket bármikor megállíthat és visszajátszhat.

A személyes kiszállásról
 
A személyes kiszállás megrendeléséhez, kiszállási megrendelőt kell küldeni pontos név telefon cím helységnév megjelöléssel. Amit fontos tudni, a kiszállás nem ingyenes (120 ft + áfa / km oda vissza értendő) és időpont egyeztetés szükséges az átfutási néhány nap is lehet. Áthidaló megoldásként online távsegítséggel oktatást szoktunk javasolni, ilyen esetben nincs kiszállási díj csak óradíj. Ha mégis a kiszállás mellett döntene, akkor a kiszállási megrendelőt itt töltheti le. Kitöltve aláírva juttassa vissza a részünkre,
Fax: 22/503-364, vagy info@qs.hu címünkre.


Mi minősül oktatásnak:
Oktatás: Ha egy napon belül 5 percnél hosszabb olyan telefont bonyolítanak, ami egyértelműen oktatási jellegű (Olyan funkciókra kérdeznek rá amelyek a program leírásában elolvashatók és mégsem ismerik, például a billentyűket nem ismerik, vagy egyértelmű, hogy nem olvasták el a programdokumentációt) akkor az nem tartozik az ügyfélszolgálat feladatkörébe. Ez oktatási feladat, és ebben az esetben oktatást javasolunk, vagy irodánkban, vagy az ügyfél telephelyén, melyet oktatási óradíjon kiszámlázunk. Az ügyfél telephelyére a kiszállás a mindenkori árlista szerinti kiszállási díján történik.

 


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen, és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről, és rugalmasságáról.