Termékeink: NAV.XML import modul

NAV.XML vevői számla import lehetőség tetszőleges SZÁMLÁZÓ programból

Biztosan Önnek is rengeteg ideje és energiája ment és megy is el azzal, hogy a vevői számlákat egyesével, kézzel kell rögzítenie a könyvelő programjában.

Örömmel értesítjük, hogy ennek most véget vethet!

Többet nem kell a vevői számlákkal bajlódnia, hiszen ha megrendeli programunk NAV xml import modulját, akkor a jövőben mindezt pár gombnyomással megteheti!

A könyvelő program lehetőséget biztosít a vevő számlák automatikus feldolgozására. Az ügyféltől kapott elektronikus xml állományt a könyvelő programba beolvasva manuális adatbevitel nélkül megjeleníti a számlák tételeit, így automatikusan lekönyvelhetők a vevő számlák.

A NAV.XML import modullal lehetősége van, bármely az ügyfelei által használt (a NAV által engedélyezett) számlázó programból kiállított „adóhatósági ellenőrző adatszolgáltatás”, más néven NAV.XML állomány importálására a könyvelő programba. 

Így az abban szereplő összes (akár több száz) kimenő (vevői) számlát sem kell egyesével, kézzel lekönyvelnie, begépelnie, hanem ezt a fájlt be tudja olvasni a programunkba. Lehetősége van az importálás előtt egy utolsó ellenőrzésre és módosításra is. Ha mindent rendben talált, egy kattintással le tudja rögzíteni a főkönyvbe az állományban található tételeket, és azok automatikusan lekönyvelődnek. Ezt a modult cégenként lehet kérni (1; 5; 10 céges verzió) és 10 cég felett korláltan.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat
(Hangkártya szükséges) 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a banki import-export modulunk, akkor most kipróbálhatja az előnyöket kötelezettségek nélkül vásárlás előtt egy demó programban!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Részletekről kérjük, érdeklődjön az értékesítési részlegünknél az info@qs.hu e-mail címen vagy a 22/503-363-es telefonszámon!