Könyvelő irodák kedvenc programja

Nálunk már régóta lehetséges a banki tételek importja

A könyvelő programunkba egy gombnyomással importálhatók a vevői szállítói utalások, csekkes befizetések, bankkártyás tranzakciók, banki költségek. Az öntanuló mechanizmussal egyszerűen megoldható a banki tételek importja automatikus összepontozása, a tételek automatikus könyvelése. A rendszerünk teljeskörűen tudja kezelni a postai csekkes befizetéseket postai részlezetővel (PEK csomag) és a csoportos beszedési megbízás állományt.

Bővebben a Banki import modulról...

Vége a vevői számlák kézi rögzítésének

Bármilyen tetszőleges számlázó programból beimportálhatja a vevő számláit! A könyvelő programunk univerzális nav.xml adatimportja képes bármilyen számlázó programmal együttműködni és az abban kiállított számlákat átvenni, lekönyvelni. A könyvelő program számla importja tudja kezelni a devizás számlákat is, egy devizanemben kiállított számlák esetén.

Bővebben a vevő számlák importjáról...

Itt az idő! A jővő elkezdődött! Importálja a szállítói számláit mesterséges intelligencia segítségével!
 

A papír alapon érkező számlákat nem kell tovább kézzel könyvelnie, az átalunk ajánlott szkenner segítségével emberi beavatkozás nélkül digitalizálhatók. A szkennelt vagy digitális formában kapott számlákból 85-99%-os pontossággal az adatok kinyerhetőek. A mesterséges intelligencián alapuló funkció felismeri a gazdasági eseményt és automatikusan felajánlja hozzá a kontírozást. A két komponensből álló rendszer kinyeri a számlákban szereplő adatokat a könyveléshez és ezek közvetlenül importálhatóvá válnak a könyvelő programba.

Bővebben a szállítói számlák importálásáról...

Bontsa le a korlátokat és dolgozzon Felhőben!

Most akár magával viheti a könyvelő irodáját! Önnek ajánljuk ha szeretne otthonról dolgozni vagy bárhonnan elérni a könyvelő programot, esetleg szeretné az ügyfelének valós időben megmutatni a könyvelését. Az adatai és a könyvelő program is bárhonnan elérhetők online, miközben élvezheti a párhuzamos programhasználat előnyeit is a felhő megoldásunkkal.

Bővebben a Felhő rendszerünkről...

Váltson könnyedén könyvelő programunkra, zökkenőmentes átállásssal

Könyvelő program váltás esetén importálható optimális esetben akár a teljes könyvelése, így ugyanonnan folytathatja a munkát ahol az előző programjában abbahagyta. A könyvelő programunkban alap funkció a törzsadatok importálásnak lehetősége excelből, vevők,szállítók,számlatükör, nyitók, tárgyi eszközök, tárgyi eszköz kartonok importálása, bér programba törzsadat import lehetősége 08-as xml segítségével.

Bővebben az induló adatok átemeléséről... 

Biztonság és gyors partneradat-felvitel a Cégjelző modullal!

A Cégjelzővel történt együttműködésnek köszönhetően a QualitySoft könyvelő, számlázó és készletkezelő+számlázó programokhoz igényelhető Cégjelző modul, melynek segítségével ellenőrizni - illetve új partner esetén akár feltölteni is - lehet a vevők és szállítók adószáma alapján a céggel kapcsolatos általános (cégnév, telephely, bankszámlaszám) adatokat. Továbbá információt kapunk még a céggel szembeni eljárásokról is: törölték-e a céget, adószámát felfüggesztették/törölték-e, cég ellen van-e eljárás folyamatban a jelenben vagy a múltban.

Bővebben a Cégjelző modulról...


Mostantól nyugodtan alhat. Csatlakozzon több 1000 elégedett ügyfelünkhöz.

Kettős könyvviteli könyvelő programok elégedettségi garanciával! Azért tudunk Önnek biztosan működő módszereket kínálni, mert már két évtizede jelen vagyunk a piacon folyamatos fejlődéssel, így ennek a területnek szakértőjeként a vevőinknek biztonságot kínálunk tudásunknak és stabilitásunknak köszönhetően. Egységes letisztult kezelőfelülettel, naprakész frissítésekkel, valamint több mint 30 éves szakmai tapasztalattal várjuk Önt is. Vásároljon biztonságot a könyvelőprogramok szakértőjétől!

Mindent egyben, egy integrált rendszerrel.

Egy könyvelő program amely egységes rendszerbe is integrálható, és a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi. A számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügyi, és bérelszámolási funkciókat is egy TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik! A kettős könyvelő programmodul felé történő főkönyvi feladások automatizáltak, a modulok egységes menürendszeren keresztül aktivizálhatók, és az integrált egységes szemlélet miatt moduljainkat a homogenitás jellemzi. Ez azt  biztosítja Önnek, hogy ha megtanulta egy modul használatát, akkor már megtanulta az összeset. Ne bajlódjon a feladások könyvelésével, vagy átvételével idegen rendszerekből: használjon integrálható rendszert!

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)

1. rész

2.rész 

3. rész 


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

   

Ergonómikus, gyors kezelőfelület billentyűzetről

Villámgyors adatbevitel? Igen!

A könyvelőprogram fejlesztésénél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a lehető leggyorsabban, és a legegyszerűbben lehessen használni a könyvelő programot. Könyvelés közben nincsenek felesleges megszakítások, kérdések. Minden adat bevitele után ugrik a következő mezőre, nincs szükség egérkattintásra, kizárólag billentyűzetről is használható minden funkció, így a felvitel villámgyors, és pörgős. Amit ki lehet számítani azt a rendszer kiszámítja, így a lehető legkevesebb billentyűnyomásra van szükség.

Adjon egyéniséget a programjának!

Használjon maximálisan testreszabható programfelületet. A sémák használatával saját színbeálltásokat választhat, meghatározhatja a táblázatok adatainak színét vagy a beviteli ablakok hátterének színét. Az ikonok beállításával egyedi ikon rendszert alakíthat ki, melyeken csak az Ön által fontosnak tartott funkciókat helyezhet el. Az ikonokkal a menüket tetszőlegesen elrendezheti, alakíthatja a programját saját elképzelései szerint. A háttér beállításával otthonosabbá, személyesebbé teheti a programját.  Miért elégedne meg a gyári beállításokkal? Találjon ki jobbat!

Vége a felesleges nyomtatásoknak!

Ön még mindig nyomtat, scannel, és faxol? Spóroljon időt!
A szoftverünknek nem jelent gondot az eltérő
formátumok kezelése exportálása. Minden lista PDF fájlba nyomtatható és e-mail-ben továbbítható, nem kell feleslegesen kinyomtatni és újra scannel-ni rögtön a megfelelő formátumba kerül. Az adatok mindenhol táblázatban megjeleníthetőek, módosíthatóak tetszőleges szűrési feltételekkel Excelbe exportálhatóak. A nyomtatványok és a listák többféle formátumot kezelnek, az Excel és a PDF exportálás mellett bizonyos listáknál lehetőség van html exportra is.

Kímélje szemét ergonómikus programfelületünkkel.

A könyvelőprogram felhasználói felületét olyan emberek igényeihez alkalmazkodva fejlesztettük ki, akik naponta több órában, vagy akár a teljes munkaidejükben a számítógép monitorját kénytelenek nézni. Felesleges sallangok és cicomák nélküli olvasható szemkímélő betűmérettel rendelkező ergonómikus ablakok jellemzik programunkat. Nálunk nem fárad sem Ön, sem a szeme a megerőltetéstől! Más programokban a kis betűméret miatt olyan megterhelésnek van kitéve a szervezete ami talán nem is tudatosul Önben, csak egyszerűen fáradtságot érez. Szabaduljon meg ettől a tehertől, válassza programunkat!

Legyen egyszerűbben átlátható!

Mivel a programunk integrálható, tehát akár több programmodult is magában foglal, ezért az egyes programrészeket logikailag is külön választottuk. A modulválasztás gomb segítségével az egyes programrészek jól láthatóan elkülöníthetők, mert más más menürendszerrel, ikonokkal rendelkeznek. Így például az is megoldható, hogy bizonyos kezelők, csak a hozzájuk tartozó programrészeket menüket láthassák, így nem fogja őket megzavarni a több programrész menürendszere, illetve csökken a hibás adatrögzítés lehetősége, vagy az illetéktelen adathozzáférés.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

   

Milyen hasznos funkciókat tudunk Önnek ajánlani?

Könyveljen egyszerűbben, előre kontírozott gazdasági események alkalmazásával.

Még gyorsabban könyvelhet! Használjon eseménykönyvelést. A programban lehetőség van előre beállítani a leggyakrabban használt  azonos kontírozású gazdasági események könyvelési beállításait (Tartozik, Követel, Naplókód stb...), ami nagyon meggyorsítja az adatfeldolgozást sok egyforma tétel esetében. Ezzel a funkcióval a kevésbé gyakorlott kollégák is hibamentesen felvihetnek olyan könyvelési tételeket amelyet gyakran használnak, pl. költség számlák, árbevétel, bérfeladás stb.

Válasszon jó programot! Spóroljon időt automatizálással!

Könyvelőprogramunk automatikusan könyveli a kerekítési különbözeteket, az EU-s áfát, a fordított áfát, és a mezőgazdasági áfát. A telefon áfát is automatikusan bontja, valamint másik évbe átnyúló teljesítés áfáját is magától könyveli. Automatizált ezen felül az árfolyamkülönbözet könyvelése, a banki átlagárfolyam felajánlása. Az év végi zárás-nyitás teljes körűen automatizált, a deviza átértékelések könyvelése is egy gombnyomás. Automatizált továbbá az előre beállított mérleg, eredmény kimutatás, valamint az Áfa bevallás, mely az ÁNYK-ba is automatikusan rögzül. Ne Ön dolgozzon, hanem dolgozzon Ön helyett a program! 

Ilyen precíz folyószámla kezelést még nem látott!

Programunkban a folyószámla kezelése nem különül el a főkönytől, hanem abba beleintegrálva működik, ezért helyes könyvelés esetén lehetetlen hogy a folyószámla eltérjen a főkönyvtől! Használjon professzionális folyószámla kezelést: Bank és pénztár közben azonnal lehetőség van a kipontozásra. Utólagos összepárosítás is lehetséges. Nem nyitotta még meg az évet, nem zárta le az előzőt de már könyvelne? Nálunk nem gond. Programunk év nyitáskor utólag is összepárosítja a nyitóval a már felvitt tételeket. Devizás összepontozás? Forint számla devizában kiegyenlítve. Devizás számla forintban kiegyenlítve? Árfolyamdifferencia? Programunkkal minden lehetséges!

Intézze egyszerűen bankügyeket programunkkal.

Banki terminálkapcsolat programunkkal a főkönyvi programunkban a folyószámlás tételek banki kiegyenlítését még egyszerűbben elvégezheti. Programunkkal a kiegyenlítetlen nyilvántartásból a kiegyenlíteni kívánt tételeket egy mozdulattal kijelölheti, és átteheti a banki terminál programba, vagy átutalási megbízást nyomtathat belőlük.
Egyéb átutalási megbízásos tételeit is pluszban felrögzítheti kézzel és azokból szintén készthet nyomtatott átutalási megbízás nyomtatványt.

Bankszámla könyvelés? Ez már a múlté. Speciális könyvelési lehetőséggel megoldható az hogy az összes banki tétel a banki terminál programból, vagy az Internetbankból automatikusan könyvelődik. A lehetőségekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Professzionális deviza könyvelés profiknak

Professzionális devizakönyvelés. A főkönyvi programunkban komoly folyószámla kezelést valósítottunk meg.  A devizakezelésnél lehetőség van árfolyam különbözet számítására, év végi átértékelésre, devizás listák nyomtatására, deviza árfolyam frissítésre Internetről, FIFO vagy átlagárfolyam számításra. Az idegen nyelvű modul segítségével, a főkönyvi kivonat, a mérleg eredmény lista, és a számlatükör német és angol nyelven is elérhető. Ne használjon EXCEL táblázatokat! Vásárolja meg programunkat!

Egy komplex megoldás mindenre.

Legyen szó több cég egyidejű könyveléséről, több év párhuzamos rögzítéséről, vagy hálózatos üzemelésről, nálunk ez nem probléma. Eltérő üzleti év? Nálunk megoldott! Lehetőséget nyújt a rendszer a komplex keresésekre, lekérdezésekre tetszőleges időintervallumban. 
Tetszetős grafikus, vagy karakteres listák , APEH barát jól áttekinthető nyomtatványok, kérhetők széles spektrumú intervallum beállítás lehetőségével.
További lehetőségek: Többszintű jogosultság beállítások, menületiltások lehetősége, egyes cégek letiltása kezelőknek, kezelő műveletek naplózása, a rögzítések számának követésére, stb, stb... Tekintse meg a felső fülön található részletes funkciólistánkat!

Költségvetési intézmények könyvelése

A költségvetési intézmények könyvelése módosított teljesítés szemléletű (pénzforgalmi) könyvvitel keretein belül történik. Ez azt jelenti, hogy a pénzbevételek és pénzkiadások, mint előirányzat teljesítések könyvelése mellett, az eszközökben és forrásokban bekövetkező változásokat is folyamatosan rögzítik, eleget téve az államháztartásról szóló törvényben előírtaknak, regisztrálják a teljesíthető jóváhagyott kiadások és a teljesítendő várható bevételek előirányzatát, valamint azok változását a kettős könyvvitel zárt rendszerében. Könyvelő programunk ezekre lehetőséget biztosít.

A részletes leíráshoz kattintson az alábbi linkre

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

   

 

Az online működés előnyei

Könyvelés több gépen egy időben, távkönyvelés
 

A programot tetszőlegesen használhatja saját hálózatban, és akár ugyanazt a céget több különböző gépről egy időben könyvelheti, de lehetősége van távkönyvelésre is, ami azt jelenti, hogy távoli gépeken történő könyvelés szinkronizálható, vagy on-line könyvelhető. Könyvelés otthonról? Lehetséges. Szeretné távolról bekapcsolni az otthoni számítógépét, hogy elérje könyvelési adatait? Megoldható. A rendszer kialakításában kollégáink mind a szoftver, mind a beállításban aktívan segítenek.

Adatimport modul jellemzői

Egységes adat átvétel külső számlázó rendszerekből, így nem kell kétszer rögzíteni az adatokat, a számlák egy import állományon keresztül átadhatók a könyvelésnek.
Nem kell külön rögzíteni az analitikus programokban felvett adatokat A Gold Eszköz, Gold Számla, Gold Készlet, Gold Raktár, Gold Maxbér, Gold házipénztár valamint földrajzilag másik helyen levő kihelyzett Gold Főkönyv programokból feladott tételeket fogadja a könyvelőprogram, és lekönyveli a beállított főkönyvi számokra. A program a könyvvizsgálói xml fájl elállítására is alkalmas! (könyvvizsgáló barát szoftver)

Áfa bevallás (650) átadása az ABEV programba (Mérleg eredmény beadható formátumban)

Az Áfa bevallás ABEV felé automatikus feladással rendelkezik. EU-s adószámonkénti ÁFA lista is kérhető.  A program ez éves beszámoló mérleg, és eredmény kimutatásait valamint az egyszerűsített éves beszámoló mérleg és eredmény kimutatásait "A" és "B" képes elkészíteni gombnyomásra! Az éves beszámoló mérlege "A" és "B" változat, valamint összköltség és forgalmi költség eljárással készülő eredmény kimutatás "A" és "B" változat készítésének lehetősége

Árfolyamok frissítése Internetről, korlátlan deviza kezelés.

A szoftverünknek nem jelent gondot az eltérő üzleti év kezelése, a devizakezelés, árfolyam különbözet számítás, FIFO vagy átlagárfolyam számítás, árfolyam frissítése Internetről. Minden lista PDF fájlba nyomtatható és e-mail-ben továbbítható. Előre feltöltött számlatükör angol, német, magyar nyelvű számlaszámokkal.  Mérleg, eredmény kimutatás előre feltöltve angol, német, magyar nyelven.   Főkönyvi kivonat, karton lista, mérleg, eredmény lista lekérhető idegen nyelven.

Legyen jól informált!

A jogszabályok változása esetén a programrendszert azonnal aktualizáljuk, és biztosítjuk, hogy mindig a jogszabályoknak megfelelően működjön a rendszer. Interneten keresztül egy gombnyomásra automatikusan az ügyfél gépére kerül a frissített rendszer. Az elkészült fejlesztésekről és a törvényi változásokkal kapcsolatban minden partnerünknek hírlevelet küldünk elektronikus formában az aktuális változásokról, a kiküldött hírlevelek bármikor visszanézhetőek a honlapunkon.

Kerülje el a stresszt! Végre naprakész lehet.

A jogszabályok változása esetén a könyvelőprogramot azonnal aktualizáljuk, és biztosítjuk, hogy mindig a jogszabályoknak megfelelően működjön a rendszer. Internetkapcsolat segítségével egy gombnyomásra automatikusan az Ön gépére kerül a frissített rendszer. Minden fontosabb változásról hírlevelet küldünk, melyben a jogszabályokról és a program változásokról is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Kedvező követési díj , melyben az ingyenes távszerviz, a 24 órában elérhető tudásbázis, és az online helpdesk rendszer is benne van.

A programja és az adatai is biztonságban lehetnek, teljes körű online támogatásunkkal.

A könyvelő szoftvereinkhez online helpdesk rendszert, ingyenes telefonos technikai támogatást, ingyenes távsegítséget, és a nap 24 órájában elérhető tudásbázist biztosítunk. A távsegítség az ügyfélszolgálatunk által kezelt problémákra ingyenes, ezért külön díjat nem számítunk fel! A szerviz és támogatás funkciót a termékeket legjobban ismerő szakemberek, ügyviteli programok fejlesztésében jártas munkatársaink biztosítják. Adatmentését cégünknél is tárolhatja a mi szerverünkön, maximális titkosítással, és ezért szintén nem számítunk fel külön díjazást.
Kell ennél több?

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program

   

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

Önnek is drága az ideje? Velünk most időt spórolhat!
 

Vásároljon magának szabadidőt! Takarítson meg időt professzionális kettős könyvelési programunkkal.  Mivel több mint 30 éve dolgozunk ügyviteli rendszerek fejlesztésével, támogatásával, jól ismerjük a különböző könyvelési eljárásokat és folyamatokat, a szakzsargont, a jogszabály változásokat, ezért pontosan tudjuk, mit kell ahhoz lefejleszteni, hogy a végeredmény az elvárásoknak megfelelő legyen
Az integráltság biztosítja hogy akár könyvelőirodák, akár cégek számára a legnagyobb idő, és így költség spórolás érhető el. A rendszer másik fontos alapelve a rugalmas bővíthetőség, így ha a cége változik programja azonnal képes azt követni, nem kell várakoznia, vagy programot váltania!

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Modulok

QualitySoft könyvelő program alap rendszer jellemzői:

 • Előre kontírozott gazdasági események alkalmazása (eseménykönyvelés) ami nagyon meggyorsítja az adatfeldolgozást sok egyforma tétel esetében.

 • Bank, pénztár, vegyes, vevő, szállító, nyitó, záró naplók könyvelése. Tetszőlegesen további naplók felviteli lehetősége.

 • Nagyon komolyan részletezett, és aktualizált alap számlatükröt mellékelünk a programhoz, mely idegen nyelvi modulunk esetén németül, és angolul is elérhető.

 • Normál könyvelés közben is választható eseménykönyvelés, illetve tételsor duplázás.
  Nagyon gyors adatrögzítés, bárhonnan segédadatbázisból választhat, de bővítheti is azt, akár könyvelés közben is.

 • Egy könyvelési tétel több főkönyvi számra bontható, és több ÁFA kulcs is használható.

 • Tetszőleges - a rendszerbe valaha bevitt adatra gyorskereshet, szűrhet, valamint sablon alapján Listát készíthet a kapott eredményről, akár EXCEL-be is.  Gyakorlatilag korlátlan számú és formátumú lekérdezés!

 • Tetszőlegesen megadott főkönyvi számlák forgalmának grafikus elemzése és megjelenítése

 • Bármelyik lista egy gombnyomásra PDF fájlba készíthető és azonnal e-mail-ben továbbítható.

 • A listák "APEH barátak". Ahogyan az APEH ellenőrök szeretik, és kérik.

 • Áfa bevallás (650) átadása az ABEV programba. EU-s adószámonkénti ÁFA lista is kérhető.

 • Hibamentes könyvelés. Hibaellenőrző rendszer. A rendszer felismeri, és javítja az esetleges alaki és érték hibás tételeket.

 • Tetszőleges hálózatban futtatható, akár egy céget is könyvelhetnek ugyanabban a pillanatban! Korlátlan egyidejű felhasználó lehet egy hálózaton belül.

 • Ha nem kell különálló házipénztár program, akkor a program a pénztárat, a pénztár-bizonylatokat, pénztárjelentést alapáron tartalmazza!

 • Az előre lekönyvelt készpénzes számlákról utólag kinyomtatható a bevételi, kiadási pénztárbizonylat és az időszaki pénztárjelentés. Pénztárbizonylatok újra-sorszámozása.

 • Az analitikus listák tetszőleges dátum intervallumra lekérhetőek, ezzel alkalmasak az analitika és a főkönyv egyeztetésére.

 • Új év könyvelésének elkezdésekor a törzsadatok és a rendezetlen folyószámla-tételek átemelhetők az előző évről. Átalakuló cégek, előtársaságok esetében a törzsadatok átemelhetők az új cégbe.

 • Automatikus évzárás, évnyitás akár többször is.
  Több év párhuzamos könyvelése. 5->8 számlaosztály automatikus átvezetése.


  Folyószámla modul jellemzői:
   

 • Folyószámla kezelése, a számlák részben is kiegyenlíthetők

 • Automatikus árfolyamkülönbözet számolható el.

 • Előre utalás esetén a bank könyvelése után utólag kiállított számla is azonnal automatikusan kipontozódik. Túlfizetésnél is.

 • Részletes kiegyenlítési analitika

 • Kiegyenlítetlen Áfa lista

 • Kiegyenlített Áfa lista, korábbi időszaki áfa aktuális időszakban kiegyenlítve, akár előző évi áfa is!

 • Egyenlegközlő levél nyomtatása

 • Fizetési felszólítás nyomtatása

 • Késedelmi kamatlevél

 • Céltartalék lista (korosító lista) készítése.

 • Átutalási megbízás kitöltés, banki terminál programnak átadás

  Mérleg és eredmény kimutatás modul jellemzői:
   

 • A program ez éves beszámoló mérleg, és eredmény kimutatásait valamint az egyszerűsített éves beszámoló mérleg és eredmény kimutatásait "A" és "B" képes elkészíteni gombnyomásra!

 • Az éves beszámoló mérlege "A" és "B" változat, valamint összköltség és forgalmi költség eljárással készülő eredmény kimutatás "A" és "B" változat készítésének lehetősége

 • Cash-Flow I,II kimutatások készítése

 • Mutatószámok kimutatása

 • Társasági adóbevallás

 • Járulékok terhelése, és befizetése

 • Iparűzési adóbevallás

 • Magyar, Angol, Német nyelven készíthetők a kimutatások több nyelvű modullal

 • Tetszőleges saját kimutatások készítésnek lehetősége (Terv-tény, stb...)

 • Tájékoztató jelleggel tetszőleges dátumra készíthető bármikor év közben. Év végén pedig a zárlati teendők elvégzése után elkészíthető a tényleges mérleg és eredmény kimutatás.

 • A kimutatás tetszőlegesen paraméterezhető, elkészíthető megadott költséghelyre, munkaszámra is.

 • Mérlegátvezetések megadhatók, ezzel a költségvetési kötelezettségek túlfizetését, valamint a vevő- és szállító-túlfizetéseket a program átvezeti az egyéb követelések/egyéb kötelezettségek közé.

 • A sorok és az oszlopok beállíthatók, valamint megadható, hogy melyik főkönyvi számok alapján gyűjtődjön ki,


  Munkaszám, költséghely modul jellemzői:
   

 • Munkaszámokra (költséghely, ill. költségviselő) történő könyvelés.

 • Elsődlegesen 5-ös költségnemre, másodlagosan 6-os/7-es költséghelyre, költségviselőre történő könyvelés.
  Helyettesíthető vele a 6-7 számlaosztály vezetése is, így ezzel a modullal termékeink, részlegek, tevékenységek forgalmát lehet figyelni.

 • Főkönyvi karton, főkönyvi kivonat, eredménykimutatás és mérleg lekérhető egy-egy költséghelyre vagy munkaszámra, illetve ezek a listák elkészíthetők a költséghelyek/munkaszámok feltüntetésével is.

 • A modul megvásárlásával, a számlázó, bér, tárgyi eszköz, és házipénztár modulokban is kezelhető a munkaszám törzs.

 • Gyűjtő munkaszámok is megadhatók.


  Deviza modul jellemzői:

   

 • Deviza könyvelés. devizapénztár, devizabank kezelése

 • Automatikus árfolyamkülönbözet számítás

 • Deviza számla forintban is kiegyenlíthető

 • Gyorsítja a munkát, a devizatörzsből való választást devizanemenként a megfelelően karbantartott árfolyamokkal.

 • Karon lista devizában is,

 • Vevő / Szállító analitika lekérési lehetősége bármilyen devizanemben és forintban külön.

 • Automatikus évzárás, évnyitás devizában is megnyitja az adatokat.


  Több nyelvű +komplett deviza modul jellemzői:
   

 • Banki árfolyamfelajánlás FIFO elven, vagy átlagárfolyamon nyilvántartva

 • Deviza analitika FIFO elven, vagy átlagárfolyamon nyilvántartva

 • Előre feltöltött számlatükör angol, német, magyar nyelvű számlaszámokkal.

 • Mérleg, eredmény kimutatás előre feltöltve angol, német, magyar nyelven.

 • Főkönyvi kivonat, karton lista, mérleg, eredmény lista lekérhető idegen nyelven.

 • Deviza árfolyamok frissítése Interneten keresztül


  Adatimport modul jellemzői:
   

 • Nem kell külön rögzíteni az analitikus programokban felvett adatokat

 • A Gold Eszköz, Gold Számla, Gold Készlet, Gold Raktár, Gold Maxbér, Gold házipénztár valamint földrajzilag másik helyen levő kihelyzett Gold Főkönyv programokból feladott tételeket fogadja a könyvelőprogram, és lekönyveli a beállított főkönyvi számokra.


  TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK:
   

 • A program korlátlan cég könyvelésére alkalmas változatban is elérhető, illetve egyesével is növelhető a könyvelhető cégek száma.

 • A Gold Főkönyvi programról bármikor átválthat a Integrált Számviteli Rendszerre, ha a cég növekszik, és szükségessé válik az integráció. Minden adat megmarad.

 • A könyvelőiroda programcsomag részeként kedvezőbb feltételekkel megvásárolható.

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

Untitled 1

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Összehasonlító funkció táblázata


 
QualitySoft Főkönyv Standard QualitySoft Főkönyv Komplett QualitySoft Főkönyv Professional
Főkönyvi modul listák
 

 

 
Részletes ÁFA listák, kiegyenlítetlen és kiegyenlített áfa, bolti kisker áfa
Összesítő ÁFA egyenleg
Áfa bevallás (0650) ÁNYK-ba átadással
Főkönyvi kivonat táblázatba is kérhető azonnali kartonnal
Karton és karton intervallum lista
Napló analitikák
Számla forgalmak vizsgálata havi bontásban grafikonra is

Könyvelési statisztika (ki mennyit könyvelt, mennyi időt töltött a programban)

Folyószámla modul listák
 

 

 
Vevő szállító analitika
Kiegyenlítetlen bizonylatok listája
Egyenlegközlő, késedelmi kamatszámítás, Lejárt határidejű (korosító) lista
Kiegyenlítetlen bizonylatok banki terminál utalása, átutalási megbízás
Folyószámla levelezés szövegsablonok átírási lehetősége
Mérleg Eredmény modul
 

 

 
Egyszerűsített Mérleg (A típusú)

Eredménykimutatás (összköltség, A típusú)
Mérleg (A és B típusú)
Eredménykimutatás (összköltség és forgalmi, A és B típusú)
Mutatószámok
Cash Flow kimutatás
Társasági adóbevallás kimutatás
Iparűzési adóbevallás kimutatás
Testre szabható saját kimutatások
Funkciólista
 

 

 
Tetszőleges adattábla tetszőleges szűrési és nyomtatási, és export lehetősége
Exportálás Excel, PDF, PRN fájlba, és vágólapra
Minden funkciója egér nélküli használatra optimalizálva
Jogszabályokhoz aktualizált, komolyan feltöltött, többnyelvű Számlatükör  ajánlás
Könyvelés közben bővíthető törzsadat táblák
Könyvelés gyorsító funkciók, gyakori megjegyzés törzs, sor ismétlés
Szabadon bővíthető ÁFA kódok, áfa kulcsok, és feltöltött áfa főkönyvi törzs
Kerekítési különbözet 1-2 Ft automatikus könyvelése
Fordított ÁFA automatizált könyvelése
Közösségi ÁFA automatizált könyvelése
Eseménykönyvelés előre kontírozott sablonok alapján
Naplók karbantartása, tetszőleges saját napló paraméterezési lehetősége
Hibaellenőrzés, és javítás funkció: sokrétű hibafelismerés
Automatikus Évzárás, évnyitás akár többször is. Évzárási átvezetések (5->8 stb...)
ÁNYK feladás
Adatállomány mentési és visszatöltési lehetőség (akár az összes céget egyszerre)
Listák szűrése, táblázat sorba rendezése, keresése tetszőlegesen
Paraméterezhető saját kimutatások a könyvelt tételek szűrésében
Gyors szöveges nyomtatás (mátrix nyomtatóra szinte az összes lista! )
Integrált törzsadatok, mindent csak egyszer kell rögzíteni
Nyomtatási előkép megtekintés, nyomtatási képek szerkeszthetőek
Könyvelhető cégekről nagyon sok féle adat nyilvántartható
Könyvelési időszak, és ÁFA zárás-nyitás, lezárt év nem módosítható
Főképernyő, ikonsorok, háttérkép, szín sablonok szabadon szerkeszthetőek
Korlátlan számú ügyfél kezelése (opcionális kiegészítő modullal)
Részletes leírás F1-re, online tudásbázis
Internetes ügyfélszolgálat, Helpdesk rendszer igénybevétele
Telefonos ügyfélszolgálat igénybevétele ingyenesen
Felhasználói beállítások több felhasználó esetén
 

 

 
Egyidejű hálózatos használat akár ugyanabban a cégben is.
Események és kezelő műveletek naplózása, visszakereshetőség
Felhasználói jogosultságok beállítása, menületiltás
Deviza modul (Külön rendelhető)
 

 

 
Korlátlan számú deviza kezelése
Deviza adatrögzítés azonnal megadható árfolyammal forintosít
Árfolyamnyereség, -veszteség automatikus könyvelése
Árfolyamok nyilvántartása, bankonként különböző árfolyam lehetőség
Évvégi átértékelés automatikus könyvelése
Bank rögzítéskor FIFO, vagy átlagárfolyam felajánlása
Árfolyam analitika FIFO, vagy átlagárfolyam listázása
Banki MNB árfolyamok automatikus frissítési lehetősége
Többnyelvű listák, kimutatások és nyomtatványok készítése
Munkaszám modul (Külön rendelhető)
 

 

 
Főkönyvi könyvelésen felül plusz munkaszám költséghely rovat könyvelése
Alábontott, gyűjtő munkaszámok kezelése, és listázás gyűjtőre
Munkaszám analitika
Költség vagy árbevétel munkaszám felosztó listája
Főkönyvi listák (karton, főkönyvi kivonat, mérleg) lekérése munkaszám szerint
Másodlagos 5-ös könyvelése (elsődlegesen 6-os 7-es számlaosztályba könyvelés)

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Árlista

QualitySoft főkönyv
Standard
QualitySoft főkönyv
Komplett
QualitySoft főkönyv
Professional
QualitySoft Főkönyvi kettős könyvelő program
Egy cég könyvelésére alkalmas kettős könyvelő program
40.000
77.000
90.000
Devizakönyvelés modul
12.000
22.000
45.000
Munkaszám (költséghely, 6-7 könyvelés) modul
15.000
25.000
30.000
Kimenő/bejövő számla iktató (fál csatolás)
-
89.000
89.000
OCR iktató program (bejövő számla feldolgozás scannerrel)
-
89.000
89.000
Számla iktatás modul(bejövő számla érték iktatása+fájl csatolás)
-
16.000
25.000
Több cég könyvelése modul (5 cégig)
5.000
13.000
18.000
Több cég könyvelése modul (10 cégig)
12.000
24.000
30.000
Több cég könyvelése modul (Korlátlan cégre)
Az ár 50 %-a
Az ár 50 %-a
Az ár 50 %-a
Költségvetési számvitel modul (csak prof. munkaszám modullal)
-
-
30.000

QualitySoft KKV
Standard
QualitySoft Kis Könyvelő és Vállalkozói Csomag (KKV) - 40%!!
Kettős könyvelő 15 cégig + Maxbér 25 főig + Tárgyi eszköz
108.350

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft főkönyvi kettős könyvelő program - Képek a programról