Termékeink: Szállítói számla import lehetőségeink

Szállítói számla import lehetőségeink

Biztosan Önnek is rengeteg ideje és energiája ment és megy is el azzal, hogy a bejővő számllítói számlákat egyesével, kézzel kell rögzítenie a könyvelő programjában.

Örömmel értesítjük, hogy ennek most véget vethet!

Többet nem kell a szállítói számlákkal bajlódnia, hiszen ha megrendeli programunk import modulját és a Billcity scanelési szoftver és hardvermegoldásait, akkor a jövőben mindezt pár gombnyomással megteheti!

A könyvelő program lehetőséget biztosít más rendszerkből történő szállítói/vevői számlák importjára automatikus feldolgozására.

A rendszer két komponensből áll:

1. a Billcity rendszere amelyhez szükséges egy profi lapbehuzós scanner (meg kell vásárolni) és egy online adatlfedolgozó rendszer ezt ők biztosítják.

2. QualitySoft adatimport modul. (egyszeri vásárlás)

A Billcity rendszerrel, ha az ügyfele a számláit beszkenneli, akkor azok egy online felületen szerkeszthetők és exportálhatók a mi programunkba. A feldolgozott állomány az Ön könyvelő programjában azonnal iktatásra kerül. A számla képe megtekinthető, azonnal kontírozható.

Nagyobb számlamennyiség esetén az is megvalósítható, hogy a számlákat egy optikai felismerő rendszer értelmezi, feldolgozza és a könyvelő programba automatikusan átadja az adatot, csak az esetleges korrekciót kell elvégeznie.

A folyamat 4 lépésből áll:

1 Szkennelés, feltöltés
A papír alapon érkező számlák egy profi szkenner segítségével villámgyorsan digitalizálhatóak.  A pdf számlák szkennelés nélkül feltölthetők.

2 Adatkinyerés

Feltöltés után a Billcity kinyeri a számlákban szereplő, a könyveléshez szükséges adatokat.

3 Ellenőrzés

Bár a számlákat szükséges ellenőrizni, ez csupán pár másodpercet vesz igénybe.

4 Feladás 

A feldolgozott számlák feladása a könyvelő szoftver felé.


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a banki import-export modulunk, akkor most kipróbálhatja az előnyöket kötelezettségek nélkül vásárlás előtt egy demó programban!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Részletekről kérjük, érdeklődjön az értékesítési részlegünknél az info@qs.hu e-mail címen vagy a 22/503-363-es telefonszámon!