Szerzői jognyilatkozat

A Honlap használatának feltételei

A jelen Honlapon és hírlevelekben található anyagokat kizárólag a Számviteli Rendszer Kft engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
Az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a Magyar Köztársaság- és a Nemzetközi szerzői jog szabályozza. Ezek megsértése bűncselekmény.

Adatvédelmi nyilatkozat
A Számviteli Rendszer Kft elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.
Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, cím) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele.
A Számviteli Rendszer Kft nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
A Számviteli Rendszer Kft, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Biztonság
Cégünk elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Hogyan használha fel az itt található információ más médiádban?

A honlapon és hírlevelekben található információ kizárólag a Számviteli Rendszer Kft szellemi tulajdona. A szövegek tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a Számviteli Rendszer Kft írásos beleegyezésével engedélyezett.

Ha írásos beleegyezést kapott tőlünk akkor a publikáció címe alatt jelenjen meg a szerzőnk neve, a cikk végén a forrást így  kell megjelölni:
"Forrás: Számviteli Rendszer Kft  Üzletviteli, és programvásárlási tanácsadó hírlevelek archívuma.
(www.SzamviteliRendszer.hu)"

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a Számviteli Rendszer Kft előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.
 

 

 

Mit mondanak mások?

  • ""Kedves Kollégák!"
  • Ez a rendszer bebizonyítja, hogy lehet olyan módon is fejleszteni az informatikusoknak, hogy a könyvelőnek ne kelljen állandóan megváltoztatni szokásait. Ezt a rendszert mindenki a saját képére formálhatja. Tetszőleges listákat, tetszőleges gyűjtéseket készíthet. A rendszer ötvözi az előnyeit annak, hogy sok ügyfél adatait egységesen kezelhetjük, ezáltal a favágó munkától mentesülünk, ugyanakkor az ügyfelek legkülönlegesebb egyedi igényeit is lehet teljesíteni. Áttekinthető, könnyen kezelhető és elképesztően rugalmas.

   Mindezek ellenére még nem boldogság a könyvelés, de ez igazán nem a program hibája!

   Javaslom minden kollégának a QualitySoft programrendszerét!"
  • Pócs György Számvitel A-Z Könyvelő, és adótanácsadó Kft